Close

Dit ben ik, Iwan van Bilsen

De wereld om ons heen veranderd steeds sneller waardoor we steeds sneller moeten acteren in de sales op de meest relevante onderwerpen.

Het is niet meer een kwestie van verkopen en positioneren van de produkten en of diensten maar juist begrijpen hoe de organisatie waarvoor we werken iets kan toevoegen aan onze (potentiele) klanten.

Omdat we ons niet kunnen permitteren qua tijd en qua investering (€) te wachten zullen we dit direct vanuit de executie moeten

 aanpakken. Dat is waarom wij Bi!B zijn begonnen omdat we weten hoe het beter kan op basis van onze jarenlange ervaring maar ook weten dat je het gewoon moet laten zien!

De club van sales professionals die we hierbij zoeken zijn de nieuwe ondernemers en staan open en voorop om organisaties mee te nemen in deze beweging.  We investeren daarbij in de persoonlijke ontwikkeling en sales ontwikkeling van de mensen om de elite op het gebied van sales (& Management) te worden.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag wat er vanaf mijn jeugd al in zit. Ik squash 3 keer en om dat optimaal te kunnen doen fitness ik erbij. Daarnaast coach ik het hockeyteam van mijn zoon.

Sport is een ideale aanvulling en uitlaatklep voor mij omdat ik leer om doelen te stellen en doelen te realiseren, iedere dag weer!

Ik houd van de hommel theorie:

Volgens de theorie van de aërodynamica kan de hommel niet vliegen: de grootte, het gewicht en de vorm van zijn lichaam in verhouding tot de totale vleugelspanning zou vliegen onmogelijk maken. Ondanks dat vliegt hij rond en maakt elke dag ook nog wat honing. Maar de hommel weet dat niet en gaat gewoon zijn gang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *