Close

Start Maarten de Jong als Business Development consultant

Even voorstellen: ik ben Maarten (27); vriend van een (veels te!) lieve vriendin, gek op boeken,
schaken, de herfst en per september trots teamlid van Bi!B!
Ik ben een extraverte analyst met een grote verbeeldingskracht en een scherp oog voor onderliggende patronen en verbanden. Vanuit daar mensen meenemen in mijn enthousiasme is hetgeen waar ik het meeste energie van krijg. Hiermee hoop ik snel van toegevoegde waarde te zijn binnen het team van Bi!B.
Toch hoop ik ook bij Bi-iB te leren hoe ik mijn analytische manier van denken zo nu en dan wat kan temperen. De ‘denker’ mag wel wat meer plaatsmaken voor de ‘ondernemer’. Die laatste hoop ik bij Bi!B meer te vinden en verder te ontwikkelen!

Ik kijk ontzettend uit naar mijn start bij Bi!B en d
e nieuwe samenwerkingen die daaruit voort gaan vloeien.

Welkom Maarten, challenge accepted. We zullen zeker de ondernemer bij je gaan stimuleren.
We wensen je veel plezier, succes en mooie uitdagingen.”

 •  
  31
  Shares
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *