Close

Tooling

Om online meer resultaat en conversie te realiseren gebruiken we diverse specifieke tooling/ applicaties.
Deze tools analyseren het gedrag van de bezoeker en converteren hen naar interesters of believers van product of dienst.
De tools zijn (cloud-based) software die jouw sales proces optimaliseert en professionaliseert en jouw organisatie in staat stelt meer te verkopen.

 

 

Een aantal slimme tools zijn wij partner van;

EMPLOYEE ADVOCACY

Smarp

Employee Advocacy gaat over het aanmoedigen van medewerkers om deel te nemen aan de communicatie en het delen van professionele content binnen hun eigen social media netwerk. Uw medewerkers hebben een groot bereik via volgers, vrienden en connecties op social media die ze kunnen bereiken en beïnvloeden met één klik op de knop. Met andere woorden, Employee Advocacy is dé mond op mond marketing van het digitale tijdperk.

De laatste tijd is er een merkbare verandering gaande in hoe bedrijven denken over de social media activiteiten van hun medewerkers. Een groeiend aantal bedrijven is zich bewust geworden van het enorme potentieel dat het netwerk van hun medewerkers heeft. Dit heeft er toe geleid dat veel bedrijven de stap maken van compliance management naar het motiveren en toestaan om conversaties te starten over het bedrijf en het merk op social media.

Employee Advocacy wordt nu al gezien als de grootste trend op social media. Hierdoor zijn bedrijven actief op zoek naar employee advocacy platformen en dienstverleners om hen te helpen dit in te zetten met maximaal resultaat.

 

B2B LEAD GENERATION

Albacross

Albacross helping thousands of
Customers everyday with
identifying leads and delivering ads
to specific companies.

 

 

SALES CRM

Pipedrive

Pipedrive is een Customer Relationship Management (CRM) applicatie die zich op verkopers richt. Deze cloud computing tool visualiseert de sales pipeline en centreert het verkoopproces rond ‘deals’. Alle functionaliteit in deze tool is erop gericht het tot stand komen van deals te versnellen